Beleid

Meerjarenbeleidsplan 2021-2025

Het beleid van de Cozijnsen-van der Bas Fonds (kortweg Cobafonds) is gericht op verwezenlijking van haar doelstelling. De doelstelling is opgenomen in artikel 2 van de statuten. Om deze doelstelling te bereiken zal de stichting jaarlijks één of meerdere professionaliserings- en/of  hulpverleningsprojecten van de Stichting SeeYou beoordelen en financieel steunen. Hierbij stelt de stichting als criterium dat de verkondiging van Jezus Christus en het hulpwerk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De stichting heeft geen winstoogmerk. De activiteiten van de stichting worden in beginsel uitsluitend gefinancierd uit de opbrengst van het vermogen.

Privacyverklaring
In deze verklaring wordt informatie gegeven over bescherming van persoonsgegevens door het CoBa-Fonds in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die vanaf 25 mei 2018 van kracht is.
Het CoBa-fonds houdt een zorgvuldige projectadministratie bij. In deze projectadministratie worden uitsluitend zakelijke contactgegevens opgeslagen van organisaties en stichtingen. Persoonsgegevens worden in principe niet verzamelt en/of verwerkt.